Onze collega's zijn onmisbaar en de motor van ons succes

Odin Groep collega's zijn goed in hun vak, hebben passie voor wat ze doen en zijn gedreven om klanten en collega's verder te helpen. Benieuwd naar wie zij zijn en wat hun verhaal is? Bekijk het hieronder.

Onze collega's zijn onmisbaar en de motor van ons succes

Odin Groep collega's zijn goed in hun vak, hebben passie voor wat ze doen en zijn gedreven om klanten en collega's verder te helpen. Benieuwd naar wie zij zijn en wat hun verhaal is? Bekijk het hieronder.

Home of IT

Bij Odin Groep vinden we het belangrijk dat IT’ers en IT-bedrijven zich thuis voelen. Dat zit in onze genen en we doen er van alles aan om dat gevoel te versterken. Zo krijgen collega's alle ruimte om verder te ontwikkelen, als professional en als persoon en hebben we vooral ook veel plezier! Plezier in het werk, klanten voort helpen, iets realiseren wat er toe doet en waar je samen trots op kunt zijn. Kortom: jezelf thuis voelen.

Onze verhalen

Wij weten dat het tof is om bij Odin Groep te werken, maar onze collega’s kunnen je dat veel beter vertellen! Lees hier de verhalen van onze collega’s.

"Op mijn eerste dag werd ik meteen goed opgevangen"

In januari 2023 ben ik begonnen bij Odin Groep voor mijn eindstage van de MBO niveau 4 opleiding Marketing & Communicatie op ROC van Twente in Hengelo. Het eerste sollicitatiegesprek dat ik hier had was erg open en ik had meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Je merkt meteen dat er een leuke, gezellige en open sfeer hangt en dat je bij iedereen terecht kan als je ergens tegen aan loopt. Op mijn eerste dag werd ik meteen goed opgevangen.
Lees meer

"Het klinkt cliché, maar het voelde de eerste periode als thuiskomen bij Odin Groep"

Hanneke is in juli 2022 in dienst gekomen bij Odin Groep als AFAS Applicatiebeheerder. Als Applicatiebeheerder AFAS houdt ze zich bezig met het beheer, de inrichting en optimalisatie van AFAS. Heeft een medewerker een vraag over AFAS, dan kunnen ze deze aan haar stellen.
Lees meer

"Het voelt goed om onderdeel te zijn van deze mooie club."

Odin Groep stelt nieuw talent voor; Iris. Ze werkt als HR Adviseur bij Odin Groep. Zelf vindt ze dat ze inmiddels haar weg goed weet te vinden en is blij om onderdeel te mogen zijn van deze mooie club
Lees meer

"Odin Groep voelt als een bedrijf waar jij jezelf mag zijn. Er hangt een goede en open sfeer."

Graag stellen we je voor aan: Saskia, één van de gezichten die je ziet als je ons pand in Hengelo binnenkomt. Op 1 april 2022 is zij gestart bij Odin Groep als receptioniste.
Lees meer

"De combinatie van variatie en complexiteit maakt dit werk leuk"

Sinds begin vorig jaar werkt Harbert-Jan Dinkla (54) bij Heutink ICT als IT Engineer bij het team Operations. Zelf is hij trouwens niet zo van de Engelse termen. "Natuurlijk, in de IT ontkom je af en toe niet aan Engels. Maar noem mij maar gewoon systeembeheerder, dat is wat ik doe." Maar wat doet hij dan precies? We vroegen het hem!
Lees meer

Samen werken aan innovatieve data-gedreven oplossingen

Grote projecten en klanten met een maatschappelijke impact. Dáár wordt Erik van Esch enthousiast van. Al negen jaar is hij aan boord bij Winvision, waar hij als teamlead Data, Apps & AI met allerlei bekende organisaties meedenkt over innovatieve data-gedreven oplossingen die iets bijdragen aan de kwaliteit van ons leven.
Lees meer

"Als je hier duidelijk aangeeft wat je wilt, is er heel veel mogelijk"

Martijn werkt al zo'n 20 jaar in de IT. Een kleine zes jaar geleden kwam hij in dienst bij Previder (dat toen nog Platani heette). Als IT-consultant bij Previder houdt Martijn zich nu vooral bezig met infrastructuurprojecten.
Lees meer

Matthijs Altena over de servicedesk

Matthijs Altena (38), Support Specialist Major Accounts, volgde de opleiding MBO Netwerkbeheer Niveau 4. Nadat hij die met succes had afgerond, werkte hij bij diverse werkgevers voordat hij zijn draai vond bij Heutink ICT. En wat zijn we blij met hem als collega van Service & Support!
Lees meer

Barbecues, domotica en datacenters; Jordy over zijn functie als softwareontwikkelaar

Techniek is dé drijfveer van onze IT’ers. Jordy Verbeek kan daar als geen ander enthousiast over meepraten. Wanneer de huisdieren Ping en Pong heten, dan weet je zeker dat je te maken hebt met een software ontwikkelaar. We spraken Jordy over zijn functie, werken in het datacenter én over zijn domotica-oplossing waarmee hij de temperatuur van zijn barbecue regelt.
Lees meer

Han Kusters nam afscheid en bleef toch een beetje bij Winvision

Op 31 maart zwaaide Han Kusters (65) af bij Winvision. Ondanks de coronabeperkingen kreeg hij als directielid een afscheid dat hij zelf onvergetelijk noemt. En denk nu niet dat hij voorgoed uit beeld is, want het tegendeel is waar... Een gesprek met een man die de geschiedenis van Winvision heeft helpen schrijven.
Lees meer

"Als ik vragen heb, kan ik altijd wel bij iemand terecht"

Didem Ayna (25) studeert HBO-ICT bij Hogeschool Saxion in haar woonplaats Deventer. "Ik was al langer geïnteresseerd in ICT en nieuwe technologie, ook met het oog op de toekomst. Maar ik wist nog niet goed hoe en wat. Toen hoorde ik tijdens een voorlichting een docent van Saxion met een heel goed verhaal over deze opleiding. Ik dacht: hier zie ik me wel tussen zitten."
Lees meer

"Je wordt hier gewaardeerd voor wie je bent"

Maaike Vliegen (22) studeerde Psychologie (richting Arbeids- en Organisatiepsychologie) aan de Universiteit Utrecht. Na afronding van de Bachelor koos ze voor de Master Consultancy & Organisational Development aan de Universiteit van Amsterdam. En nu loopt ze in dat verband stage bij Winvision. Het is trouwens inmiddels wel wat meer geworden dan zomaar een stage.
Lees meer

Hoe is het om te werken als Presales Consultant bij Previder?

Als Presales Consultant sla je de brug tussen onze accountmanagers en de harde techniek. Voor deze cruciale rol zijn we op zoek naar een nieuwe collega, maar wat houdt het werk van een Presales Consultant eigenlijk in? We vroegen het aan Herwin Liet.
Lees meer

Hoe is het om te werken als IT Support Engineer bij Previder?

Bij Managed Services hebben we één plek waar alle vragen beantwoord kunnen worden of storingen opgelost kunnen worden. Een van de collega’s op deze afdeling is Cas Exterkate. Hij is 22 jaar oud, is zowel mbo-niveau 3 (ICT-beheer) en niveau 4 (netwerkbeheer) afgestudeerd en is inmiddels een jaar aan het werk als IT Support Engineer. Wij stelden hem vijf vragen over zijn werk.
Lees meer

Nieuw bij Heutink ICT: onderwijsadviseurs Karen en Robert

De afgelopen maanden hebben we bij Heutink ICT twee nieuwe onderwijsadviseurs mogen verwelkomen. Hun achtergronden verschillen behoorlijk maar ze zijn allebei even gedreven om onderwijs beter te maken met behulp van ICT. Even kennismaken met Karen Kamstra (27) en Robert Berenschot (37).
Lees meer

"De projecten zijn complex en ik bijt me daar met het team graag in vast"

Martijn Juurlink (34), senior Microsoft 365-consultant bij Winvision, is sinds januari 2013 een gewaardeerd collega binnen Odin Groep. Hij is wat je noemt een Microsoft-man. Zijn fascinatie voor het platform begon ooit met SharePoint.
Lees meer

Netwerkspecialist de leukste startersbaan voor netwerkbeheerders

Als Netwerkspecialist ben je een belangrijke spil bij Heutink ICT, want je zorgt ervoor dat IT-omgevingen op basisscholen blijven draaien. Wat maakt deze functie zo leuk? Wij vroegen het aan Kevin Kraan, onze Netwerkspecialist in de regio West-Nederland.
Lees meer

Van freelancer naar vaste waarde als adoptieconsultant

Rimke van der Voort – Schuiling begon als freelancer binnen Winvision. Inmiddels is ze er in vaste dienst als adoptieconsultant. We spraken haar over haar verrassende switch van filmwereld naar verandermanagement, hoe ze binnen Winvision is doorgegroeid.
Lees meer

Nathan werkt al 17 jaar bij Heutink ICT: “Het voelt als mijn tweede thuis”

Nathan van Dael behoort tot de oudgedienden van Heutink ICT. De 37-jarige ontwikkelaar begon op zijn 20e bij Heutink ICT en heeft nooit overwogen om van werkgever te wijzigen: “Daar zie ik namelijk helemaal geen reden voor.” Wij gingen met hem in gesprek.
Lees meer

''Iedereen heeft talent, maar ieder talent is anders''

De huidige schaarste op de arbeidsmarkt in de IT sector vraagt om een nieuwe kijk op het werven, selecteren én behouden van mensen. Teammananager recruimtent Odile Elshout vertelt hoe we hier binnen Odin Groep naar kijken: "Talent is veel meer dan een cv en een opleiding."
Lees meer

Ramon Jansen keert terug op het oude nest bij Previder

In juli 2018 vertrok Ramon Jansen bij Previder, maar keerde iets minder dan een jaar weer terug in de functie van Projectmanager. Hoe is het eigenlijk om terug te keren bij je oude werkgever? We vroegen het aan Ramon.
Lees meer

Koen Klein Brinke zette zijn afstudeerstage om in een baan

Kun je bij Odin Groep van je stage daadwerkelijk je baan maken? Zeker! Koen Klein Brinke liep in 2018 stage, studeerde cum laude af en heeft inmiddels een vaste baan bij Previder, één van de bedrijven van Odin Groep.
Lees meer

De toekomst lacht Shirley weer tegemoet: “Dankzij mijn werk ben ik uit de shit geklommen”

Shirley Wissing is inmiddels al vier jaar vaste kracht in ons magazijn en niet meer bij ons weg te denken. Maar haar weg naar een baan kende wel wat obstakels. Openhartig vertelt Shirley over haar persoonlijke situatie.
Lees meer

Zonder opleiding carrière maken in de IT? Sebastian doet het bij Heutink ICT

In 2018 startte Sebastian Mol zonder relevant diploma op de servicedesk van Heutink ICT. Inmiddels is hij twee keer doorgegroeid in functie en is hij een vaste waarde als Netwerkspecialist. De hoogste tijd om te vragen hoe hij dat heeft bereikt.
Lees meer

Een nieuwe baan in tijden van corona: Dionne Smit begon bij Heutink ICT

Dionne Smit is tijdens de coronacrisis in dienst gekomen bij Heutink ICT, als Accountmanager. Hoe heeft ze de sollicitatiegesprekken ervaren en hoe heeft ze haar collega's leren kennen tijdens deze periode?
Lees meer

Hans Lesscher over 30 jaar Odin Groep

Dit jaar viert Odin Groep zijn 30-jarig jubileum. Sinds algemeen directeur Hans Lesscher zijn eerste zelfgebouwde pc verkocht, zijn we uitgegroeid tot een van de grotere IT-organisaties van Nederland. Hoe heeft Hans dit bereikt?
Lees meer

Zo pakte Joost Lammers zijn wens om door te groeien aan

Naast zijn vrijwillige werkzaamheden bij de lokale radio en FC Twente is Joost Lammers fulltime werkzaam bij Heutink ICT. In september 2019 maakte hij de transfer van de servicedesk naar de commerciële binnendienst. Wij vroegen hem hoe hij dat heeft aangepakt.
Lees meer

Onze IT’ers over Huuskes: “De complexe IT-omgeving maakt het uitdagend”

Achter de schermen werken onze IT’ers met veel passie om ervoor te zorgen IT-omgevingen draaiende blijven. Wat maakt het werken voor klanten zoals Huuskes zo interessant? We vroegen het aan onze collega’s Martijn Koster (IT-Specialist) en Richard Gervink (IT-Consultant).
Lees meer

Hoe is het om te werken als IT-Specialist bij Previder?

Niet alleen op ons kantoor wordt er hard gewerkt aan klantomgevingen, maar ook bij onze klanten zijn IT’ers op locatie gedetacheerd om het maximale uit IT te halen. Sinds 2016 is Koen Boerkamp één van deze IT-Specialisten. Hij vertelt je wat deze rol precies inhoudt.
Lees meer

"Ze besteden hier echt aandacht aan stagiairs"

Stefan Borkent (20) koos na de havo voor de opleiding HBO-ICT bij Saxion in Enschede. Binnen die opleiding volgt hij de Business-richting. "In het eerste jaar maak je kennis met drie richtingen. Bij de Business-richting gaat het vooral om processen en procesverbetering binnen bedrijven. Dat sprak me het meest aan, daarom heb ik die richting gekozen."
Lees meer

"Ik doe hier iedere dag nieuwe inzichten op"

Andrei Oewarkin (22) besloot in 2017 de opleiding HBO-ICT te gaan volgen bij Saxion in Enschede. Omdat hij een bruggenbouwer wil zijn tussen technologie en commercie, koos hij binnen zijn opleiding de Business-richting. Sinds deze zomer loopt hij stage bij Winvision.
Lees meer

"Als je je best doet, krijg je daar ook waardering voor"

Sommige mensen weten al op jonge leeftijd welke kant ze op willen. Zo noemt Roy Wesseling (23) zichzelf een geboren ICT'er. Al sinds zijn prille jeugd is hij dol op computers en programmeren. Intussen is hij vierdejaars en loopt hij voor het tweede opeenvolgende jaar stage bij Heutink ICT.
Lees meer

Lori Leusink groeide binnen Previder van teamleider naar projectleider

Lori Leusink maakte in oktober de overstap van teamleider naar projectleider bij Previder. "Als je de kansen die er liggen ziet en grijpt, dan kun je hier gaan vliegen.".
Lees meer

Enthousiast geworden?

Ontdek of jouw droombaan tussen onze vacatures staat. Zo niet, stuur dan een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico