"Odin Groep voelt als een bedrijf waar jij jezelf mag zijn. Er hangt een goede en open sfeer."

Graag stellen we je voor aan: Saskia, één van de gezichten die je ziet als je ons pand in Hengelo binnenkomt. Op 1 april 2022 is zij gestart bij Odin Groep als receptioniste. We stellen haar een paar vragen over het werken bij Odin Groep en wat haar bij Odin Groep heef gebracht.

Hiervoor was Saskia werkzaam als front en backoffice medewerker in een heel andere branche. 3.5 jaar geleden verhuisde zij samen met haar partner en dochter van Drenthe naar Hengelo. Op advies van een kennis ging ze kennismaken met de Officemanager van Odin Groep en liet haar cv achter. Niet veel later werd ze gebeld voor een tweede gesprek.

"De receptie is het hart van een organisatie. Voor bezoekers en ook medewerkers ben je voor veel zaken het eerste aanspreekpunt en dat vind ik erg leuk. De hele dag gebeurt er van alles; van bezoekers registreren tot ondersteunen in verschillende taken voor meerdere afdelingen. Geen dag is hetzelfde."

"Odin Groep voelt als een bedrijf waar jij jezelf mag zijn. Er hangt een goede en open sfeer."
Saskia Receptioniste Odin Groep

Wat wil je nieuwe collega’s vertellen over werken bij Odin Groep?
"Er wordt echt gekeken naar jouw talent bij Odin Groep. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen Odin Groep, dat vind ik echt heel goed."

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Netherlands

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
Netherlands

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico