Ben jij klaar voor een volgende stap? Onze deuren staan voor je open

Odin Groep is als ‘Home of IT’ een veilig en prettig thuis voor IT-bedrijven en professionals.

Ben jij klaar voor een volgende stap? Onze deuren staan voor je open

Odin Groep is als ‘Home of IT’ een veilig en prettig thuis voor IT-bedrijven en professionals.

Je thuisvoelen in de organisatie en volop de ruimte krijgen om te ontwikkelen vinden we belangrijk. Op die manier ben je regisseur over je eigen loopbaan. Met passie voor IT staan we klaar om collega’s en klanten te helpen en werk jij aan uitdagende projecten.

Waar staan we voor

Odin Groep is ambitieus en stimuleert ondernemerschap. Onze collega’s hebben passie voor techniek en de drive om klanten verder te helpen. We zijn aanpakkers, doeners en altijd op zoek naar innovatie en nieuwe werkvormen. Innovatie bestaat bij ons uit het succesvol en stabiel inzetten van de nieuwste technieken. Odin Groep is groot waar het helpt en compact waar het nodig is.

Waar hechten wij waarde aan?

Thuis voelen

We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Bij Odin Groep krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Wat ons ook typeert is samen hard werken en samen veel plezier maken.

Technologie

Onze collega’s weten wat er speelt in de IT-markt en hoe technologie zich ontwikkelt. Wij hebben de kennis in huis en investeren in eigen cloud- en datacentertechnologie.

Ondernemend

Ondernemerschap zit in het DNA van onze organisatie. We zijn ambitieus, doeners en we zijn altijd op zoek naar innovatie en nieuwe werkvormen. Odin Groep is continu in ontwikkeling.

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij Odin Groep is werken bij een gaaf bedrijf! We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil. We bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar.

Premievrij pensioen
25 vakantiedagen
6 Fit for Business dagen
Odin Academy
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Leren en doorgroeien

Bij ons in huis is er volop ruimte voor het ontwikkelingen van alle medewerkers van Odin Groep. Samen kennis opdoen, inspireren en ontwikkelen is een belangrijk deel van onze visie. Daarom bieden we in huis een breed aanbod van trainingen aan voor onze collega's.

Werken aan uitdagende projecten

Onze bedrijven werken met de nieuwste technieken en blinken uit in wat ze daarmee kunnen en doen. Het is geen toeval dat dagelijks miljoenen mensen gebruik maken van online IT-diensten die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden. We vinden het belangrijk dat jij ook met de nieuwste technologieën aan de slag kunt!

Enthousiast geworden?

Ontdek of jouw droombaan tussen onze vacatures staat. Zo niet, stuur dan een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico