Stages

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Stages

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Waarom stage lopen bij Odin Groep?

Als stagiair bij Odin Groep ben je meer dan een student die een tijdje aan een opdracht komt werken. Wij zien jou als een talent voor de toekomst, en iemand met een frisse blik op onze organisatie. Alleen al daarom vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je zult merken dat je stagebegeleider daar ook echt moeite voor doet, net als de andere collega's met wie je als stagiair te maken krijgt.

Bij Odin Groep doen we meer voor stagiairs

Als organisatie willen we je zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom bieden we een uitgebreid stageprogramma aan. Het stagiairsprogramma bestaat uit drie bijeenkomsten op zowel ons hoofdkantoor in Hengelo als onze locatie in Vianen.

Previder, Heutink ICT en Odin Business Support zijn samen Odin Groep. We investeren graag in de toekomst. Het doel van ons stageprogramma is te zorgen dat jij onze nieuwe ambassadeur bent.

Introductie en een kijkje in de keuken

Onderdeel van dit programma is onder andere een presentatie van Arno Witvliet, Algemeen Directeur, over de visie en de toekomst van Odin Groep. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats in het Datacenter van Previder. Daarnaast wordt er ook een kennissessie op onze locatie in Vianen georganiseerd. De laatste bijeenkomst is een eindevaluatie, maar vooral een gezellige bijeenkomst met elkaar.

Benieuwd naar hoe het is om stage te lopen bij Odin Groep?

Lees de ervaringen van onze eerdere stagiairs!

"Op mijn eerste dag werd ik meteen goed opgevangen"

In januari 2023 ben ik begonnen bij Odin Groep voor mijn eindstage van de MBO niveau 4 opleiding Marketing & Communicatie op ROC van Twente in Hengelo. Het eerste sollicitatiegesprek dat ik hier had was erg open en ik had meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Je merkt meteen dat er een leuke, gezellige en open sfeer hangt en dat je bij iedereen terecht kan als je ergens tegen aan loopt. Op mijn eerste dag werd ik meteen goed opgevangen.
Lees meer

"Je wordt hier gewaardeerd voor wie je bent"

Maaike Vliegen (22) studeerde Psychologie (richting Arbeids- en Organisatiepsychologie) aan de Universiteit Utrecht. Na afronding van de Bachelor koos ze voor de Master Consultancy & Organisational Development aan de Universiteit van Amsterdam. En nu loopt ze in dat verband stage bij Winvision. Het is trouwens inmiddels wel wat meer geworden dan zomaar een stage.
Lees meer

"Als je je best doet, krijg je daar ook waardering voor"

Sommige mensen weten al op jonge leeftijd welke kant ze op willen. Zo noemt Roy Wesseling (23) zichzelf een geboren ICT'er. Al sinds zijn prille jeugd is hij dol op computers en programmeren. Intussen is hij vierdejaars en loopt hij voor het tweede opeenvolgende jaar stage bij Heutink ICT.
Lees meer

"Als ik vragen heb, kan ik altijd wel bij iemand terecht"

Didem Ayna (25) studeert HBO-ICT bij Hogeschool Saxion in haar woonplaats Deventer. "Ik was al langer geïnteresseerd in ICT en nieuwe technologie, ook met het oog op de toekomst. Maar ik wist nog niet goed hoe en wat. Toen hoorde ik tijdens een voorlichting een docent van Saxion met een heel goed verhaal over deze opleiding. Ik dacht: hier zie ik me wel tussen zitten."
Lees meer

Open sollicitatie: laat hier je cv achter

Bij Odin Groep staan we altijd open voor nieuw talent. Doe nu een open sollicitatie en wij benaderen je zodra er een passende vacature ontstaat!

Open sollicitatie starten

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico