Stages

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Stages

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Waarom stage lopen bij Odin Groep?

Als stagiair bij Odin Groep ben je meer dan een student die een tijdje aan een opdracht komt werken. Wij zien jou als een talent voor de toekomst, en iemand met een frisse blik op onze organisatie. Alleen al daarom vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je zult merken dat je stagebegeleider daar ook echt moeite voor doet, net als de andere collega's met wie je als stagiair te maken krijgt.

Actuele stages

Open sollicitatie: laat hier je cv achter

Bij Odin Groep staan we altijd open voor nieuw talent. Doe nu een open sollicitatie en wij benaderen je zodra er een passende vacature ontstaat!

Open sollicitatie starten

Bij Odin Groep doen we meer voor stagiairs

Als organisatie willen we je zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom bieden we jou en je medestagiairs een programma aan om je verder te helpen. Het stagiairsprogramma bestaat uit drie bijeenkomsten op ons hoofdkantoor in Hengelo: één helemaal aan het begin van je stage, één als je al wat meer thuis bent bij ons en één helemaal aan het eind.

Introductie en een kijkje in de keuken

Tijdens de eerste sessie maak je kennis met je medestagiairs. Daarnaast geeft onze algemeen directeur Hans Lesscher je hoogstpersoonlijk een inkijkje in de visie en toekomst van Odin Groep. Aansluitend krijg je een boeiende rondleiding in een van de datacenters van een van de bedrijven binnen Odin Groep: Previder.

Jij als professional

Waar ben jij nu eigenlijk goed in? Waar word je blij van, wat zijn je valkuilen en hoe ga je daarmee om? Dat gaan we uitzoeken in deze sessie. Daarbij gebruiken we een beproefd meetinstrument: de Talent Motivatie Analyse, kortweg TMA. Je krijgt een lijst met vragen waarop je zo eerlijk en intuïtief mogelijk antwoord moet geven. Goed of fout bestaat niet; het is immers geen test maar een analyse, bedoeld om jezelf beter te leren kennen als professional. De sessie resulteert in een rapportage die aanknopingspunten kan bieden om nog beter te focussen op de dingen waar jij energie van krijgt.

Solliciteren 3.0

Tijdens deze derde en laatste sessie blikken jij en je medestagiairs terug op je stage/opdracht: wat heb je geleerd en hoe heb je jezelf ontwikkeld? Daarna volgt de workshop 'Solliciteren 3.0' . In welke richting zou je verder willen studeren of werken? Wat past bij jou? En hoe presenteer jij je online en 'in real life'? Allemaal vragen waarop wij je antwoorden helpen te vinden.

Benieuwd naar hoe het is om stage te lopen bij Odin Groep?

Lees de ervaringen van onze eerdere stagiairs!

"Ze besteden hier echt aandacht aan stagiairs"

Stefan Borkent (20) koos na de havo voor de opleiding HBO-ICT bij Saxion in Enschede. Binnen die opleiding volgt hij de Business-richting. "In het eerste jaar maak je kennis met drie richtingen. Bij de Business-richting gaat het vooral om processen en procesverbetering binnen bedrijven. Dat sprak me het meest aan, daarom heb ik die richting gekozen."
Lees meer

"Ik doe hier iedere dag nieuwe inzichten op"

Andrei Oewarkin (22) besloot in 2017 de opleiding HBO-ICT te gaan volgen bij Saxion in Enschede. Omdat hij een bruggenbouwer wil zijn tussen technologie en commercie, koos hij binnen zijn opleiding de Business-richting. Sinds deze zomer loopt hij stage bij Winvision.
Lees meer

"Als je je best doet, krijg je daar ook waardering voor"

Sommige mensen weten al op jonge leeftijd welke kant ze op willen. Zo noemt Roy Wesseling (21) zichzelf een geboren ICT'er. Al sinds zijn prille jeugd is hij dol op computers en programmeren. Intussen is hij derdejaars en loopt hij stage bij Heutink ICT.
Lees meer

Wil je ook stage lopen bij Odin Groep?

Wil je ook stage lopen bij Odin Groep, maar is er op dit moment geen relevante stage beschikbaar? Neem dan contact met onze recruiters op en stel je opdracht of stage voor.

Laat een bericht achter

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

KvK: 08218257
BTW-nr: NL821947126B01

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico