Stages

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Stages

Odin Groep heeft continu stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion, Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Waarom stage lopen bij Odin Groep?

Als stagiair bij Odin Groep ben je meer dan een student die een tijdje aan een opdracht komt werken. Wij zien jou als een talent voor de toekomst, en iemand met een frisse blik op onze organisatie. Alleen al daarom vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je zult merken dat je stagebegeleider daar ook echt moeite voor doet, net als de andere collega's met wie je als stagiair te maken krijgt.

Stagiaires Odin Groep

Open sollicitatie: laat hier je cv achter

Bij Odin Groep staan we altijd open voor nieuw talent. Doe nu een open sollicitatie en wij benaderen je zodra er een passende vacature ontstaat!

Open sollicitatie starten

Bij Odin Groep doen we meer voor stagiairs

Als organisatie willen we je zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom bieden we jou en je medestagiairs een programma aan om je verder te helpen. Het stagiairsprogramma bestaat uit drie bijeenkomsten op ons hoofdkantoor in Hengelo: één helemaal aan het begin van je stage, één als je al wat meer thuis bent bij ons en één helemaal aan het eind.

Introductie en een kijkje in de keuken

Tijdens de eerste sessie maak je kennis met je medestagiairs. Daarnaast geeft onze algemeen directeur Hans Lesscher je hoogstpersoonlijk een inkijkje in de visie en toekomst van Odin Groep. Aansluitend krijg je een boeiende rondleiding in een van de datacenters van een van de bedrijven binnen Odin Groep: Previder.

Jij als professional

Waar ben jij nu eigenlijk goed in? Waar word je blij van, wat zijn je valkuilen en hoe ga je daarmee om? Dat gaan we uitzoeken in deze sessie. Daarbij gebruiken we een beproefd meetinstrument: de Talent Motivatie Analyse, kortweg TMA. Je krijgt een lijst met vragen waarop je zo eerlijk en intuïtief mogelijk antwoord moet geven. Goed of fout bestaat niet; het is immers geen test maar een analyse, bedoeld om jezelf beter te leren kennen als professional. De sessie resulteert in een rapportage die aanknopingspunten kan bieden om nog beter te focussen op de dingen waar jij energie van krijgt.

Solliciteren 3.0

Tijdens deze derde en laatste sessie blikken jij en je medestagiairs terug op je stage/opdracht: wat heb je geleerd en hoe heb je jezelf ontwikkeld? Daarna volgt de workshop 'Solliciteren 3.0' . In welke richting zou je verder willen studeren of werken? Wat past bij jou? En hoe presenteer jij je online en 'in real life'? Allemaal vragen waarop wij je antwoorden helpen te vinden.

Benieuwd naar hoe het is om stage te lopen bij Odin Groep?

Lees de ervaringen van onze eerdere stagiairs!
Maaike Vliegen

"Je wordt hier gewaardeerd voor wie je bent"

Maaike Vliegen (22) studeerde Psychologie (richting Arbeids- en Organisatiepsychologie) aan de Universiteit Utrecht. Na afronding van de Bachelor koos ze voor de Master Consultancy & Organisational Development aan de Universiteit van Amsterdam. En nu loopt ze in dat verband stage bij Winvision. Het is trouwens inmiddels wel wat meer geworden dan zomaar een stage.
Lees meer
Roy Wesseling

"Als je je best doet, krijg je daar ook waardering voor"

Sommige mensen weten al op jonge leeftijd welke kant ze op willen. Zo noemt Roy Wesseling (23) zichzelf een geboren ICT'er. Al sinds zijn prille jeugd is hij dol op computers en programmeren. Intussen is hij vierdejaars en loopt hij voor het tweede opeenvolgende jaar stage bij Heutink ICT.
Lees meer
Didem Odin

"Als ik vragen heb, kan ik altijd wel bij iemand terecht"

Didem Ayna (25) studeert HBO-ICT bij Hogeschool Saxion in haar woonplaats Deventer. "Ik was al langer geïnteresseerd in ICT en nieuwe technologie, ook met het oog op de toekomst. Maar ik wist nog niet goed hoe en wat. Toen hoorde ik tijdens een voorlichting een docent van Saxion met een heel goed verhaal over deze opleiding. Ik dacht: hier zie ik me wel tussen zitten."
Lees meer

Wil je ook stage lopen bij Odin Groep?

Wil je ook stage lopen bij Odin Groep, maar is er op dit moment geen relevante stage beschikbaar? Neem dan contact met onze recruiter op en stel je opdracht of stage voor.

Laat een bericht achter

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico