Wij leveren met IT een essentiële bijdrage aan het succes van organisaties

Wij geloven dat IT vandaag de dag – en in de toekomst nog veel meer – een essentiële bijdrage levert aan het succes van organisaties.

Wij leveren met IT een essentiële bijdrage aan het succes van organisaties

Wij geloven dat IT vandaag de dag – en in de toekomst nog veel meer – een essentiële bijdrage levert aan het succes van organisaties.

IT flexibel, betaalbaar en betrouwbaar inzetten kan in onze ogen alleen met voldoende schaalgrootte, voortdurende innovatie en de allerbeste specialisten.

Odin Groep is een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met onze bedrijven Previder, Heutink ICT en Cloudwise zorgen wij voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en online portalen in de zorg, de bouw en de profitsector. Daarnaast laten we meer dan 900.000 leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs via online platformen leren en werken.

Onze bedrijven

Odin Groep bestaat uit de bedrijven Previder, Heutink ICT en Cloudwise en is gevestigd in Hengelo, Vianen, Woerden en Georgsmarienhütte (Duitsland). Met informatietechnologie als verbindende kracht stellen wij onze klanten en elkaar in staat om blijvend te excelleren. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten ​die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden.

Toonaangevende ICT-partner

Onze ambitie is om de toonaangevende ICT-partner te zijn voor organisaties in Nederland én daarbuiten. Het creëren van voldoende schaalgrootte en daarbij flexibel en slagvaardig blijven is van belang om de leidende IT-leverancier te zijn en te blijven in de komende jaren. Dit realiseren we op basis van verticale kennis en groeien zowel autonoom als door het doen van overnames. Hierbij geloven we in hechte relaties met onze klanten die essentieel zijn hen te ontzorgen op ICT-vlak.

Back in history

Van een zolderkamer in de jaren '90 uitgroeien tot één van de grootste en meest veelzijdige IT-organisatie van Nederland.

Ontdek onze historie

Eigen datacenters

In Hengelo beschikken wij over twee hightech-datacenters (Tier 3+) onder de merknaam Previder. Deze behoren tot de grootste van Nederland. Het carrier- en cloudneutraal twin-datacenter voldoet aan de hoogste standaarden en kwaliteitseisen. Zo zijn de datacenters ingericht voor continue optimale beveiliging, koeling en stroomvoorziening en is er grote aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo voldoet het datacenter aan de ambitieuze BREEAM-kwalificatie 'Excellent', net als ons pand.

Odin Groep & Duurzaamheid

Verantwoord omgaan met het milieu heeft een grote rol binnen Odin Groep. Wij willen hierin voorop lopen en het verschil maken om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van 100% groene stroom, wekken we onze eigen energie op, spoelen onze wc’s met hemelwater en doneren we gebruikte hardware. Meer weten over hoe wij omgaan met duurzaamheid?

Odin Business Support

Naast onze bedrijven heeft Odin Groep nog een bedrijfsonderdeel genaamd Odin Business Support. Hier werken ruim 100 collega's die met hun deskundigheid op specifieke vakgebieden ervoor zorgen dat de organisaties Previder, Heutink ICT en Cloudwise optimaal kunnen functioneren. Denk hierbij aan vakgebieden als HR, Legal, Marketing & Communicatie en Security.

Ons DNA

Odin Groep is ambitieus en stimuleert ondernemerschap. Onze collega’s hebben passie voor techniek en de drive om klanten verder te helpen. We zijn aanpakkers, doeners en altijd op zoek naar innovatie en nieuwe werkvormen. Innovatie bestaat bij ons uit het succesvol en stabiel inzetten van de nieuwste technieken.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico