"Op mijn eerste dag werd ik meteen goed opgevangen"

Jesper (18) is vierdejaars student Marketing & Communicatie en loopt stage bij Odin Groep op de afdeling Marketing & Communicatie. "Elke dag hier is divers, uitdagend en leerzaam"

Begin stage

In januari 2023 ben ik begonnen bij Odin Groep voor mijn eindstage van de MBO niveau 4 opleiding Marketing & Communicatie op ROC van Twente in Hengelo. Het eerste sollicitatiegesprek dat ik hier had was erg open en had meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Je merkt meteen dat er een leuke, gezellige en open sfeer hangt en dat je bij iedereen terecht kan als je ergens tegen aan loopt. Bij mijn eerste dag werd ik meteen goed opgevangen.

Werkzaamheden

Ik werk mee in het team Marketing en Communicatie van Odin Business Support, daarnaast heb ik voor school een examenopdracht die ik moet uitwerken. Deze opdracht staat in het teken van meer betrokkenheid genereren bij de social media kanalen. Ik probeer om de sociale media relevant te maken voor de doelgroep.

Stage bij Odin Groep

Vorig jaar heb ik ook stage gelopen, dit bij een kleiner bedrijf. Ik merk wel dat je meer leert hier, dit komt omdat mijn begeleider me in veel verschillende taken meeneemt en ik de tijd en ruimte heb om te onderzoeken. Ze staan open voor vragen en zijn altijd bereid tijd vrij te maken voor je. Deze stage geeft me een heel goed inzicht in het vak Marketing en geeft me tegelijkertijd een goed beeld van “het echte leven”. Op elke opdracht die ik maak krijg ik feedback en er wordt goed gecommuniceerd, dit maakt het werken bij Odin Groep erg prettig.

Wil je ook stage lopen bij Odin Groep?

Wil je ook stage lopen bij Odin Groep, maar is er op dit moment geen relevante stage beschikbaar? Neem dan contact met onze recruiter op en stel je opdracht of stage voor.

Laat een bericht achter

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico