"Het voelt goed om onderdeel te zijn van deze mooie club."

Nieuw talent bij Odin Groep, we stellen nieuwe collega's aan je voor

Deze week is dat Iris (27). Zij is per 1 maart 2022 in dienst gekomen bij Odin Groep als HR Adviseur. Naast dat we benieuwd zijn wie ze is zijn we ook benieuwd wat ze allemaal doet binnen Odin Groep. We stellen haar een paar vragen over het werken bij Odin Groep en hoe ze bij ons terecht gekomen is.

Sinds maart werkt Iris bij Odin Groep als HR Adviseur. Zelf vindt ze dat ze inmiddels haar weg goed weet te vinden en is blij om onderdeel te mogen zijn van deze mooie club. Iris werkt al een aantal jaren in het HR vak. Hiervoor werkte Iris in de logistieke sector bij een grote multinational.

"Het voelt goed om onderdeel te zijn van deze mooie club. De sfeer binnen Odin Groep is een mix van gezelligheid en hard werken; een perfecte combinatie voor mij."
Iris HR Adviseur

Tijdens de twee gesprekken die Iris voerde bij Odin Groep kreeg ze een goed gevoel bij de functie en de (toekomstige) collega’s. Dit samen met het feit dat het een mooie stap in haar carrière zou zijn, zette ze de stap om bij Odin Groep aan de slag te gaan. “De eerste indruk was al goed en eenmaal aan het werk ervaarde ik het bekende warme bad. Ik voelde me gelijk onderdeel van het team en organisatie."

Wat houdt je werk als HR Adviseur in, waar ben je zoal je werkdagen mee bezig?

"Geen dag is hetzelfde; ik houd me bezig met een stuk recruitment (instroom) maar ook de door- en uitstroom van medewerkers binnen één van onze bedrijven; Odin Business Support. Het ene moment stel ik een vacature op en bel ik met een potentiële nieuwe collega, het andere moment voer ik een gesprek met een collega om te kijken naar zijn of haar opleidingswensen. Daarnaast houd ik me bezig met het HR beleid voor Odin Groep."

"Twijfel je over werken bij Odin Groep of ben je benieuwd welke sfeer hier hangt, voel je dan vrij om eens kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee. Vaak moet je zelf iets ervaren om de juiste keuze te maken."
Advies van Iris over kennis maken met Odin Groep

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Netherlands

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
Netherlands

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico