Dankjewel!

Draai aan het rad en scoor je prijs...!

Dankjewel!

Draai aan het rad en scoor je prijs...!

De ervaringen van onze Young Professionals

Bekijk de ervaringen van andere studenten bij Odin Groep
Didem Odin

"Als ik vragen heb, kan ik altijd wel bij iemand terecht"

Didem Ayna (25) studeert HBO-ICT bij Hogeschool Saxion in haar woonplaats Deventer. "Ik was al langer geïnteresseerd in ICT en nieuwe technologie, ook met het oog op de toekomst. Maar ik wist nog niet goed hoe en wat. Toen hoorde ik tijdens een voorlichting een docent van Saxion met een heel goed verhaal over deze opleiding. Ik dacht: hier zie ik me wel tussen zitten."
Lees meer
Maaike Vliegen

"Je wordt hier gewaardeerd voor wie je bent"

Maaike Vliegen (22) studeerde Psychologie (richting Arbeids- en Organisatiepsychologie) aan de Universiteit Utrecht. Na afronding van de Bachelor koos ze voor de Master Consultancy & Organisational Development aan de Universiteit van Amsterdam. En nu loopt ze in dat verband stage bij Winvision. Het is trouwens inmiddels wel wat meer geworden dan zomaar een stage.
Lees meer
Stefan borkent

"Ze besteden hier echt aandacht aan stagiairs"

Stefan Borkent (20) koos na de havo voor de opleiding HBO-ICT bij Saxion in Enschede. Binnen die opleiding volgt hij de Business-richting. "In het eerste jaar maak je kennis met drie richtingen. Bij de Business-richting gaat het vooral om processen en procesverbetering binnen bedrijven. Dat sprak me het meest aan, daarom heb ik die richting gekozen."
Lees meer

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico