Odin Business Support

Odin Business Support ondersteunt de bedrijven bij Odin Groep groep zodat er dagelijks mooie prestaties geleverd worden.

Odin Business Support

Odin Business Support ondersteunt de bedrijven bij Odin Groep groep zodat er dagelijks mooie prestaties geleverd worden.

Met ruim honderd professionals op de vakgebieden Finance & Control, Facility, IT Service Center, HRM, Inkoop & Logistieke dienstverlening, Security en Wagenpark faciliteren we onze collega’s, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op hun klanten en oplossingen.

Samen met Previder, Heutink ICT en Winvision zorgt Odin Business Support ervoor dat Odin Groep staat als een huis.

Wil jij ook werken bij Odin Business Support?

Klik hier!

Lees de verhalen van onze collega's

Lees de verhalen van onze collega's over hoe ze het werken bij Odin Groep hebben ervaren.

"Het klinkt cliché, maar het voelde de eerste periode als thuiskomen bij Odin Groep"

Hanneke is in juli 2022 in dienst gekomen bij Odin Groep als AFAS Applicatiebeheerder. Als Applicatiebeheerder AFAS houdt ze zich bezig met het beheer, de inrichting en optimalisatie van AFAS. Heeft een medewerker een vraag over AFAS, dan kunnen ze deze aan haar stellen.
Lees meer

"Het voelt goed om onderdeel te zijn van deze mooie club."

Odin Groep stelt nieuw talent voor; Iris. Ze werkt als HR Adviseur bij Odin Groep. Zelf vindt ze dat ze inmiddels haar weg goed weet te vinden en is blij om onderdeel te mogen zijn van deze mooie club
Lees meer

"Odin Groep voelt als een bedrijf waar jij jezelf mag zijn. Er hangt een goede en open sfeer."

Graag stellen we je voor aan: Saskia, één van de gezichten die je ziet als je ons pand in Hengelo binnenkomt. Op 1 april 2022 is zij gestart bij Odin Groep als receptioniste.
Lees meer

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico