01-12-2022

Duurzaamheidsverslag 2022

In het kort

Als IT-organisatie zijn wij ons bewust van onze impact op mens, milieu en maatschappij. Wij hebben oog voor onze mensen en relaties, voor duurzaamheid en voor de continuïteit van Odin Groep.

Odin Groep is gemotiveerd om de impact van haar activiteiten op natuur, milieu en klimaat te minimaliseren. Dit doen we door o.a. de CO2-uitstoot te verlagen, gebruik te maken van 100% groene stroom en energiebesparende maatregelen te nemen. Ook werken we actief aan het verminderen van het gebruik van verpakkingsmaterialen en doen we aan afvalscheiding. In onze datacenters wordt per definitie veel energie verbruikt. Dat is een gegeven. Wij lopen echter voorop om het energiegebruik te verminderen door te investeren in energie besparende maatregelen en technologieën. Door hybride werken aan te moedigen en te faciliteren vermindert onze CO2-uitstoot.

Odin Groep deelt hierbij het duurzaamheidsverslag 2022. Wil je meer lezen over duurzaamheid? Lees dan verder op onze pagina.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico