Werken Bij: Previder!

IT STARTS HERE.

Werken Bij: Previder!

IT STARTS HERE.

WIJ HELPEN JE GROEIEN

Accelereer je IT-carrière!

Maak het verschil bij onze klanten in de zorg, zakelijke markt of softwaresector! Bij Previder hebben we regelmatig nieuwe vacatures, zowel op het vlak van advies en sales, als in de teams die zich richten op support, beheer en servicemanagement.

Waarom werken bij Previder?

Vraag je dat aan Previder collega’s, dan krijg je natuurlijk verschillende antwoorden. Want niet iedereen zoekt het zelfde in zijn werk. Wat gewaardeerd wordt is dat er ontzettend veel kennis bij elkaar zit. Maar, misschien nog wel mooier, iedereen is bereid om kennis te delen. Zowel engineers als support specialisten, consultants en sales. Je hebt toegang tot hele specifieke datacenter- en cloudtechnologie in een IT-wereld die razendsnel verandert. Samen weten we steeds om klanten te helpen voorgestelde oplossingen te realiseren.

Cas

Waar stap jij in?

Bij Previder maken we gebruik van heldere carrièreperspectieven en stomen we je klaar voor de volgende stap in je IT-carriere. Dat vinden wij erg belangrijk, want het mes snijdt aan twee kanten. Als jij groeit, groeien wij ook. Zo kun je bijvoorbeeld van IT Specialist doorgroeien naar Consultant, IT Engineer of Dev Ops Specialist.

Je krijgt dan ook volop kansen om trainingen te volgen, zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk gebied. Als jij de passie hebt om er echt voor te gaan, faciliteren wij je ontwikkeling in alle opzichten.

Bekijk alle vacatures van Previder

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

KvK: 08218257
BTW-nr: NL821947126B01

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico