Vakantiewerk bij Odin Groep 

We zijn overweldigd door jullie reacties!
Solliciteren op deze bijbaan is niet meer mogelijk.

Werken bij Odin Groep

Veel scholen bestellen aan het einde van het schooljaar nieuwe spullen. Denk aan laptops en beeldschermen. Een moment van topdrukte bij ons in het magazijn. Jij kan ons helpen om ervoor te zorgen dat scholen alle spullen op tijd en met alle juiste software ontvangen. Zo kunnen scholen en leerlingen weer fris het nieuwe jaar beginnen!

Ben jij

  • Tussen de 14 en 20 jaar oud
  • Minimaal twee weken beschikbaar in de zomer
  • Bereid om wisselende tijden te werken
  • En wil je extra geld verdienen

Dan is dit vakantiewerk echt iets voor jou!

Wat ga je doen

Met een jong en enthousiast team ga je laptops en mobieltjes in-en uitpakken, devices voorzien van de juiste instellingen en software en help je bij het klaarzetten van bestellingen. Geen zorgen – je hoeft geen IT kennis te hebben. We leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. Ook kunnen we hulp gebruiken bij het vinden van de juiste pakketjes in het magazijn, het controleren en verpakken van bestellingen. Wil jij je opgeven met een vriend(in) of een groep? Dat kan! We kunnen goed extra handen gebruiken! Bekijk hier hoe ons magazijn eruit ziet!

Werktijden

Je draait mee in ons team en werkt 8 uur op een dag. Tijden kunnen verschillen tussen 07.30 uur en 18.00 uur op doordeweekse dagen. In het weekend ben je dus lekker vrij! Uiteraard is er altijd water, koffie en thee aanwezig. Geen zin om zelf je brood te smeren? In de lunchpauze kan je luxe broodjes en fruit halen in onze kantine.

Salaris

Afhankelijk van je leeftijd ontvang je per uur een bedrag die je hieronder kunt zien. Eén keer in de twee weken ontvang je het salaris over de gemaakte uren.

14 jaar:
€ 5,-
15 jaar:
€ 5,-
16 jaar:
€ 5,75
17 jaar:
€ 6,61
18 jaar:
€ 7,60
19 jaar:
€ 8,75
20 jaar:
€ 10,47

*Bedragen gaan om brutoloon. Hier ontvang je nog vakantiegeld over.

Aanmelden is niet meer mogelijk

We hebben genoeg reacties ontvangen van enthousiastelingen die samen met vrienden, collega’s en klasgenoten bij ons willen werken. Reageren voor deze bijbaan is daarom niet meer mogelijk.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carrière
Direct solliciteren
Direct solliciteren

Solliciteer direct

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico