Previder, Heutink ICT en Winvision

Samen zijn wij Odin Groep. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten ​die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden. Maak kennis met onze organisaties!

Previder - IT starts Here

Previder brengt organisaties verder met IT. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, bedrijfsleven, woningcorporaties en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.

Heutink ICT

Heutink ICT - Laat ze leren!

Wij laten de mogelijkheden van ICT werken voor het lerende kind. Heutink ICT is een ICT-totaalleverancier die het onderwijs door en door kent. Ons doel is om niet alleen techniek te leveren, maar om ook altijd de kennispartner te zijn van scholen en leraren. Dat doen we met medewerkers met een achtergrond in het onderwijs, maar ook met rasechte techneuten.

Winvision - Digitaal Verder.

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Verbinding collega's

Drie organisaties met dezelfde passie

Wat onze drie bedrijven kenmerkt is een enorme passie voor IT. Zo werken bij Heutink ICT mensen met praktische onderwijservaring die grote affiniteit met ICT hebben, hebben collega's van Previder de technische kennis om het gehele IT-fundament te leveren en helpen onze Winvisionairs diverse organisaties op het gebied van digitale innovatie.

Ben je benieuwd naar de gezichten achter Previder, Heutink ICT & Winvision?

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico