Previder, Heutink ICT en Cloudwise

Samen zijn wij Odin Groep. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten ​die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden. Maak kennis met onze organisaties!

Previder - IT starts Here

Previder brengt organisaties verder met IT. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, bedrijfsleven, woningcorporaties en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.

Heutink ICT - Laat ze leren!

Wij laten de mogelijkheden van ICT werken voor het lerende kind. Heutink ICT is een ICT-totaalleverancier die het onderwijs door en door kent. Ons doel is om niet alleen techniek te leveren, maar om ook altijd de kennispartner te zijn van scholen en leraren. Dat doen we met medewerkers met een achtergrond in het onderwijs, maar ook met rasechte techneuten.

Cloudwise

Cloudwise is een ICT-ontwikkelaar van COOL en COOL Check met een groot hart voor het onderwijs. We maken ingewikkelde technische vraagstukken binnen het onderwijs eenvoudig, zodat alle docenten en leerlingen zorgeloos en veilig in een digitale omgeving kunnen werken en leren.

Al ruim 11 jaar is Cloudwise een betrouwbare partner van het onderwijs. Iedere dag dragen we ons steentje bij om zorgeloos en veilig digitaal onderwijs te realiseren op scholen. Met altijd als doel; het onderwijs verbeteren.

Organisaties met dezelfde passie

Wat onze bedrijven kenmerkt is een enorme passie voor IT. Zo werken bij Heutink ICT mensen met praktische onderwijservaring die grote affiniteit met ICT hebben. De collega's van Previder hebben de technische kennis om het gehele IT-fundament te leveren. En bij Cloudwise hebben ze hart voor het onderwijs en helpen ze scholen met veilig digitaal onderwijs.

Ben je benieuwd naar de gezichten achter Previder, Heutink ICT en Cloudwise?

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico