06-10-2020

Winvision versterkt Leadership Team met Raymond van Ham en Mike van Zandwijk

In het kort

Innovatieve IT-dienstverlener Winvision heeft per 1 juli haar Leadership Team (WLT) uitgebreid. Raymond van Ham (46) is aangesteld als Business Development Manager en Mike van Zandwijk (43) als Technology Development Manager. Zowel Van Ham als Van Zandwijk zijn al lange tijd werkzaam bij Winvision en hebben meerdere rollen bekleed. Met de uitbreiding van het WLT zorgt Winvision voor maximale focus op innovatie en de ontwikkeling van proposities die aansluiten op de behoeften van klanten.

Raymond van Ham

Op 1 april 2014 startte Raymond van Ham als Key Accountmanager bij Winvision. Na ruim zes jaar in dienst te zijn, maakt hij nu de stap naar het WLT. Volgens Raymond is zijn functie een goede stap om de ambitie van Winvision te realiseren: succesvol, samen en mensgericht innoveren. Raymond van Ham: “Het is mijn ambitie om Winvision en onze klanten nog succesvoller te maken. Om dit te bereiken, innoveren wij samen met onze klanten. Onze focus ligt op mensgericht partnerschap in digitale dienstverlening.”

Mike van Zandwijk

Mike van Zandwijk is 1 mei 2008 gestart bij Winvision als Senior Consultant en heeft sindsdien diverse rollen bekleed. Van Zandwijk over zijn nieuwe stap: “In de afgelopen twaalf jaar heb ik Winvision zien uitgroeien tot een innovatieve, mensgerichte partner voor haar klanten. Samen met ons team, klanten en partners wil ik een verschil maken. Technologie wil ik meerwaarde laten opleveren in de praktijk, en zo mooie, innovatieve maatschappelijke projecten tot een succes maken.”

Klaar om te groeien

Ook Anita van Dekken, Algemeen Directeur bij Winvision, is enthousiast over deze benoemingen: “Beide heren hebben zich de afgelopen jaren bewezen. Winvision is met deze benoemingen klaar om te groeien in wat wij het liefste doen; samen innoveren met onze klanten, door middel van projecten die een verschil maken voor de maatschappij.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Krijg als eerste ICT nieuws, vacatures en updates in jouw mailbox.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico