21-12-2020

Winvision Kerstshow in het NOS-journaal

In het kort

De NOS kwam op 17 december langs bij De Winvision Kerstshow om te kijken hoe bedrijven in deze tijd kerst vieren, want ook digitaal is nog genoeg mogelijk. "We kunnen blijven mekkeren dat alles minder leuk is digitaal, maar we hebben gewoon gekeken hoe we het toch zo leuk mogelijk konden maken" zegt Anita van Dekken, algemeen directeur Winvision.

Digitale kerstborrel saai? 'Wij hebben een illusionist ingehuurd'

De NOS nam een kijkje bij ons achter de schermen! Bekijk het item hier terug.

Online Kerstborrel NOS

Hieronder een stuk uit het artikel:

Lockdown of niet, ruim de helft van de bedrijven organiseert toch een kerstborrel. Want ook digitaal is er nog best wat mogelijk. Pubquizen en bingo's zijn populair. Maar sommigen pakken het ook grootser aan. "We kunnen blijven mekkeren dat alles minder leuk is digitaal, maar we hebben gewoon gekeken hoe we het toch zo leuk mogelijk konden maken."

Dat zegt Anita Van Dekken, directeur bij ICT-bedrijf Winvision uit Vianen. Normaal wordt er met de kerstborrel flink uitgepakt door haar collega's op het hoofdkantoor. Maar dat kon door de omstandigheden nu niet. Dus deed ze het zelf: "We hebben een illusionist ingehuurd die vanuit de kantine een interactieve show opvoert."

Ook werken bij zo'n gezellig bedrijf?

Neem dan snel een kijkje op onze werken-bij pagina.

Werken bij Odin Groep

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico