06-07-2021

Winvision in de top-10 van de beste digitale innovaties van 2021

In het kort

ICT-vaktitel Computable.nl heeft de genomineerden voor de Computable Awards 2021 bekend gemaakt. We zijn enorm trots dat onze dochterorganisatie Winvision samen met CSU Cleaning Services en BE Clean (onderdeel Beyond Eyes) een plek in de top-10 heeft gekregen van de jury. Help jij Winvision de award te winnen?

Het gezamenlijke project ‘Datagedreven schoonmaken’ van Winvision is genomineerd in de categorie Digitale Innovatie. Computable licht de keuze toe: "Schoonmaken is een volledig analoog proces, waarbij de schoonmaakmedewerker een vaste route heeft en de kantoorspecifieke-informatie voornamelijk in zijn hoofd heeft. Het kan efficiënter en transparanter. Datagedreven en daarmee resultaatgerichter schoonmaken is de oplossing. Hiermee wordt het schoonmaakproces efficiënter, transparanter en neemt de tevredenheid onder klanten en schoonmaakmedewerkers toe. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om het project ‘Datagedreven schoonmaken‘ te nomineren in de categorie Digitale Innovatie."

Help jij Winvision deze gave award in de wacht te slepen? Jouw stem is belangrijk, want de publieksstemmen bepalen voor 50% de winnaar. Meer informatie lezen kan via deze link. Bedankt voor je stem!

Computable Award 2021

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico