23-12-2020

Odin Groep zesde in Computable top 100 financieel krachtigste ICT-bedrijven

In het kort

Het einde van het jaar nadert en dus is het weer tijd voor de traditionele lijstjes. Rond deze tijd publiceren veel gerenommeerde platformen, zoals Computable en MT1000, diverse ranglijsten. Ook dit jaar heeft Odin Groep mooie plekken weten te bemachtigen in deze lijsten.

In de Computable 100, een imago-onderzoek onder ICT-bedrijven, zijn we op de zesde plek geëindigd in de lijst van financieel krachtigste ICT-bedrijven. Daarnaast staan we op de 7e plek in de top 15 ICT-dienstverleners en op de 12e plek in de top 15 Nederlandse ICT-bedrijven. Het onderzoek voor Computable 100 wordt jaarlijks uitgevoerd door onderzoeksbureau Enigma Research. In totaal vulden 1421 personen de vragenlijst volledig in.

IT-beheer & onderhoud

Naast de posities in de Computable 100 hebben we ook een mooie plek weten te bemachtigen in de MT1000. In de categorie IT-beheer & onderhoud hebben we een 16e plek bemachtigd. MT vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen.

Enthousiast geworden?

Ontdek of jouw droombaan tussen onze vacatures staat. Zo niet, stuur dan een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Netherlands

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
Netherlands

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico