28-06-2024

Odin Groep versterkt positie in Zuid-Nederland en België met overname 2invision Managed Services

In het kort

Met de overname van het bedrijf uit Nuth (Limburg) - met vestigingen in Waalre en Herentals (België) – versterkt Odin Groep haar marktpositie in het zuiden van het land en doet haar intrede in België.

Odin Groep neemt IT bedrijf 2invision Managed Services over van de Belgische Crescent groep. Met de overname van het bedrijf uit Nuth (Limburg) - met vestigingen in Waalre en Herentals (België) – versterkt Odin Groep haar marktpositie in het zuiden van het land en doet haar intrede in België. De 30 medewerkers en het klantenbestand van 2invision worden geheel overgenomen.

Voor Odin Groep, met vestigingen in het oosten en midden van Nederland, past deze overname perfect bij de ambitie om als Managed Service Provider te groeien in Zuid-Nederland. CEO Arno Witvliet is dan ook blij met deze stap. “2invision is een hele mooie aanvulling op de dienstverlening van onze dochteronderneming Previder. We kunnen elkaar ook zeker versterken en leren van elkaars kennis en kunde. Voor de bestaande klanten van 2invision is het zeker waardevol dat ze naast het huidige productportfolio op termijn ook toegang zullen krijgen tot het portfolio van Previder.”

Toekomstbestendig door overname

Met de overname door Odin Groep versterkt 2invision zich voor de toekomst. “Odin Groep is een sterk en solide bedrijf en een grote speler in de IT-sector. Het is voor ons een mooie stap om hier deel van uit te maken”, vertelt Ron Bours, CEO bij 2invison Managed Services dat vanuit drie vestigingen onder andere overheidsinstanties in België en het zuiden van Nederland ondersteunt op het gebied van IT. “Er is niet alleen een match qua dienstverlening, maar we delen ook de passie om voor de klant de beste IT-oplossing te leveren. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

Over 2invision Managed Services

2invision is in 2002 begonnen met de ondersteuning van bedrijven op het gebied van ICT en telefonie. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent Ventures B.V.
2invision levert totaaloplossingen op het gebied van ICT. Zij helpen klanten met een compleet en/of gedeeltelijk beheer van de ICT-omgeving, voorzien in cloudservices en ontwikkelen en bouwen de infrastructuur. Dit doen ze inmiddels ruim 20 jaar voor kleine en grote zakelijke opdrachtgevers in Nederland en België. Lees meer op www.2invision.eu

Over Odin Groep
Odin Groep is een leidende Managed Service Provider in de Nederlandse markt met een sterke focus op managed services, cloudhosting en datacenteroplossingen, security en consultancy. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten die worden ontwikkeld, gemanaged en gehost door Odin Groep. Odin Groep biedt een solide fundament voor het leveren van betrouwbare en innoverende oplossingen. De organisatie telt ruim 750 medewerkers, heeft vestigingen in Hengelo, Vianen, Rijen, Woerden en Georgsmarienhütte (Duitsland) en is in de markt bekend met de bedrijven Previder, Heutink ICT en Cloudwise.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Netherlands

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
Netherlands

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico