02-11-2023

Odin Groep vergroot leidende positie MSP door overname

In het kort

IT-dienstverlener Odin Groep neemt de klantspecifieke hosting activiteiten voor accountants over van softwarebedrijf Exact. Hiermee vergroot het haar leidende positie als managed services provider in Nederland.

IT-dienstverlener Odin Groep neemt de klantspecifieke hosting activiteiten voor accountants over van softwarebedrijf Exact. Met deze overname vergroot Odin Groep haar leidende positie als managed services provider in Nederland. De 17 medewerkers en het bijbehorende klantenbestand worden door Odin Groep overgenomen.

De activiteiten die Odin Groep overneemt van Exact, bieden met name accountancybedrijven een full service concept op het gebied van IT. Arno Witvliet, sinds kort CEO bij Odin Groep, is blij met deze strategische zet. “Dit is een mooie stap naar verdere groei in Nederland én we krijgen hiermee positie in de accountancy markt.” Volgens Witvliet past het ook in de groeistrategie die Odin Groep voor ogen heeft. “Hiermee breiden we ons aanbod van managed services uit in Nederland. We kunnen onze klanten beter bedienen, ook in de toekomst. Bovendien krijgen we er een nieuwe klantengroep bij en een mooie club medewerkers met hun kennis en kunde.”

Het overgenomen onderdeel wordt volledig geïntegreerd in Previder. Previder is een dochteronderneming van Odin Groep en biedt IT-oplossingen voor de zakelijke markt, zorginstellingen en corporaties. Met deze overname komt daar nu dus een segment bij.

Over Odin Groep
Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten die worden ontwikkeld, gemanaged en gehost door Odin Groep. Een leidende MSP in de Nederlandse markt voor onderwijs, zorg, woningcorporaties en de zakelijke markt. Met een sterke focus op managed services, cloudhosting en datacenteroplossingen, security en consultancy creëert Odin Groep een solide fundament voor het leveren van betrouwbare en innoverende oplossingen. De organisatie telt ruim 650 medewerkers, heeft vestigingen in Hengelo, Vianen en Georgsmarienhütte (Duitsland) en is in de markt bekend met de merken Previder en Heutink ICT.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Netherlands

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
Netherlands

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico