21-06-2020

Odin Groep presenteert duurzaamheidsverslag 2019

In het kort

Wij zijn ons - als IT-organisatie - bewust van onze impact op mens, milieu en maatschappij. Organisaties mogen ondersteunen bij de digitale transformatie, daar krijgen we energie van. Hierbij hebben we oog voor onze mensen en relaties, continuïteit en duurzaamheid.

Wij geloven dat IT vandaag de dag – en in de toekomst nog veel meer – een essentiële bijdrage levert aan het succes van organisaties. Dit betekent dat onze rol de aankomende jaren nog meer zal toenemen. In het duurzaamheidsverslag 2019 geven we inzicht in onze aanpak op duurzaam ondernemen. Het verslag is ingedeeld in drie elementen: People, Planet en Profit.

Samen met meer dan 500 collega’s dragen we er zorg voor om onze impact te minimaliseren op deze drie elementen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van 100% groene stroom, wekken we onze eigen energie op, spoelen onze wc’s met hemelwater en doneren we gebruikte hardware.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Krijg als eerste ICT nieuws, vacatures en updates in jouw mailbox.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico