07-02-2024

Odin Groep blij met hercertificering tegen ISO en NEN normen

In het kort

Odin Groep behoudt de ISO- en NEN-certificeringen en voldoet daarmee aan de normeisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

De bedrijven Odin Onderwijs B.V. - handelend onder de naam Heutink ICT - en Previder B.V., beide onderdelen van Odin Groep, hebben met goed gevolg de hercertificering van het managementsysteem doorstaan. Dit betekent dat de eerder verkregen ISO- en NEN-certificeringen blijven behouden en Odin Groep hiermee voldoet aan de betreffende normeisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Voor Odin Groep is deze hercertificering van groot belang. “Als klanten hun systemen met bedrijfs- en persoonsgegevens bij ons hosten, is het belangrijk dat zij op ons kunnen vertrouwen. Met deze certificeringen tonen wij aan dat de privacy en bescherming van gegevens wordt gegarandeerd”, vertelt Jeroen Renard, Security Officer bij Odin Groep. “We blijven groeien als organisatie en dat zie je logischerwijs ook terug in de hoeveelheid normenkaders en normen waaraan we moeten voldoen.” Renard is dan ook blij dat de certificering wederom gecontinueerd kon worden.

Certificering kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging
Een onafhankelijke partij heeft de afgelopen maanden aan de hand van diverse audits het managementsysteem van Odin Groep doorlopen. Daarbij is vastgesteld dat Heutink ICT en Previder voldoen aan de volgende normen:

  • ISO 9001 > Kwaliteit
  • ISO 14001 > Milieu
  • ISO 27001 > Informatiebeveiliging
  • NEN 7510 > Informatiebeveiliging in zorgomgevingen

Specifiek voor Previder is ook de hercertificering tegen volgende normen doorlopen:

  • ISO 27017 > Informatiebeveiliging in cloudomgevingen
  • ISO 27018 > Privacybescherming in cloudomgevingen

Odin Groep werd door de keurende instantie geroemd voor het enthousiasme, de openheid en betrokkenheid. En voor het in alle opzichten centraal stellen van de klant bij het invullen en ontwikkelen van de diensten.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico