26-09-2023

Arno Witvliet volgt Hans Lesscher op als CEO Odin Groep

In het kort

Na 33 jaar stopt oprichter Hans Lesscher als CEO van Odin Groep. Arno Witvliet neemt deze taak van hem over.

Na 33 jaar stopt oprichter Hans Lesscher in zijn functie als CEO van IT-dienstverlener Odin Groep. Arno Witvliet, tot voor kort Chief Revenue Officer bij Leaseweb en algemeen directeur van Leaseweb Nederland, heeft inmiddels de dagelijkse leiding van hem overgenomen.

Arno Witvliet (48) ziet Odin Groep als een onderneming met veel potentie: “Dit is een van de grootste Managed Service Providers van Nederland. Die sterke marktpositie is een uitstekende basis om verder te groeien, niet alleen nationaal maar ook internationaal. Ik heb heel veel zin om vanuit mijn eigen ervaring en expertise, samen met het hele team van Odin Groep, aan de slag te gaan met de groeiambities van de organisatie.”

IT inzetten om organisaties beter te laten presteren
Witvliet heeft veel ervaring in sales-, commercieel management- en directiefuncties. In zijn loopbaan hebben IT en cloud steeds een belangrijke rol gespeeld. “Wat mij vooral fascineert is hoe innovaties en IT, organisaties beter kunnen laten presteren. Odin Groep ondersteunt al jaren veel klanten met hun IT-oplossingen en ik voel me bevoorrecht om Hans op te volgen als CEO van het bedrijf.”

Betrokken aan de zijlijn
Hans Lesscher heeft er alle vertrouwen in dat Odin Groep met Arno aan het roer een stabiele toekomst tegemoet gaat. “Ik vind dat het na al die jaren tijd is voor nieuw leiderschap. De organisatie gaat een nieuwe fase in, met stevige groeiaspiraties. Aan de zijlijn zal ik zeker betrokken blijven bij Odin Groep. Wanneer nodig en gewenst stel ik graag mijn kennis en ervaring beschikbaar.”

Over Odin Groep
Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van online IT-diensten die worden ontwikkeld, gemanaged en gehost door Odin Groep. Een leidende MSP in de Nederlandse markt voor onderwijs, zorg, woningcorporaties en de zakelijke markt. Met een sterke focus op managed services, cloudhosting en datacenteroplossingen, security en consultancy creëert Odin Groep een solide fundament voor het leveren van betrouwbare en innoverende oplossingen. De organisatie telt ruim 650 medewerkers, heeft vestigingen in Hengelo, Vianen en Georgsmarienhütte (Duitsland) en is in de markt bekend met de merken Previder en Heutink ICT.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico