De mooist denkbare loopbaan in de IT is er een waarbij je zelf kunt bepalen waar je heen gaat

En dat is precies hoe het werkt bij Odin Groep. Bij ons is jouw carrière niet per se een vooraf vastgelegd traject van A naar B.

De mooist denkbare loopbaan in de IT is er een waarbij je zelf kunt bepalen waar je heen gaat

En dat is precies hoe het werkt bij Odin Groep. Bij ons is jouw carrière niet per se een vooraf vastgelegd traject van A naar B.

Leer continu door

Samen kennis opdoen, inspireren en ontwikkelen is een belangrijk deel van onze visie. Er zijn scala aan mogelijkheden waarbij je kan doorgroeien in diepte of ontwikkelen in de breedte. We bieden een breed aanbod van trainingen en opleidingen aan voor onze medewerkers. Voor onze technische medewerkers bieden we de mogelijkheid om certificaten te behalen en hun kennis van bijvoorbeeld Fortigate, Agile Scrum, Citrix, MCSA en ITIL bij te spijkeren. Veel van onze examens worden inhouse afgenomen waarna je bij slagen een certificering ontvangt.

Welke overstap maak jij?

Bij ons liggen carrièreroutes niet vast. Er zijn veel collega's die gaandeweg tot nieuwe inzichten komen over zichzelf en ontdekken waar ze goed in zijn. Maak bijvoorbeeld de switch van techniek naar commercie of maak een stap naar een ander bedrijf binnen de groep. Dat maakt Odin Groep bijzonder.

Martijn over doorgroeien binnen Odin Groep

Hoe belangrijk zijn certificeringen voor een mooi carrièreverloop? Onze collega Martijn Koster begrijpt het: je kunt niet meer zonder! In onze eigen Odin Academy behalen onze collega’s kosteloos waardevolle diploma’s. Bekijk hiernaast Martijns ervaring met Odin Academy.

Zonder opleiding carrière maken in de IT? Sebastian doet het bij Heutink ICT.

In 2018 startte Sebastian Mol zonder relevant diploma op de servicedesk van Heutink ICT. Inmiddels is hij twee keer doorgegroeid in functie en is hij een vaste waarde als Netwerkspecialist. Benieuwd hoe hij dat heeft bereikt?

Enthousiast geworden?

Ontdek of jouw droombaan tussen onze vacatures staat. Zo niet, stuur dan een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico