"Het klinkt cliché, maar het voelde de eerste periode als thuiskomen bij Odin Groep"

Nieuw talent bij Odin Groep; we stellen Hanneke graag voor

Hanneke is in juli 2022 in dienst gekomen bij Odin Groep als AFAS Applicatiebeheerder. Naast dat we benieuwd zijn wie ze is zijn we ook benieuwd wat haar functie inhoudt. We stellen haar een paar vragen over het werken bij Odin Groep en wat haar in haar privé leven zoal bezighoudt.


In haar vorige functie hielp ze organisaties bij de inrichting van AFAS, nu zit ze aan de andere kant van de tafel. Binnen Odin Groep is ze verantwoordelijk voor de optimalisaties van de interne bedrijfsprocessen op het gebied van HR en payroll in AFAS. In plaats van voor verschillende bedrijven onderweg te zijn, is ze nu onderdeel van een vast team en dat bevalt haar goed. "Ik kende Odin Groep wel, de toren langs de A1 waar ik regelmatig langsgereden ben. Dat ik nu hier werk had ik niet gedacht."

Het klinkt cliché, maar ook voor Hanneke voelde de eerste periode bij Odin Groep als thuiskomen. ‘Iedereen is heel open en toegankelijk en er hangt een nuchtere sfeer en daar houd ik als Tukker wel van’. Die fijne organisatie en dat leuke team vond ze bij Odin Groep, dat gevoel kreeg ze gelijk. Daarbij houdt Hanneke ook van de energie die door Odin Groep stroom. Er gebeurt veel en daar is Hanneke wel voor te porren.
Hanneke AFAS Applicatiebeheerder

Wat houdt je werk als AFAS Applicatiebeheerder in, waar ben je zoal je werkdagen mee bezig?

Als Applicatiebeheerder AFAS houd ik mij bezig met het beheer, de inrichting en optimalisatie van AFAS. Heeft een medewerker een vraag over AFAS, dan kunnen ze deze aan mij stellen. Deze vragen kunnen onder andere betrekking hebben op;

  • Ik kan niet inloggen in AFAS. Kun je mij helpen?
  • Als ik op een knop in AFAS klik, krijg ik de melding Niet geautoriseerd. Hoe kan dit?
  • Het lukt mij niet om een bepaalde wijziging door te voeren. Kun je mij hiermee helpen?
  • Wil je eens met mij meekijken hoe ik nog meer uit AFAS kan halen?
  • Ik heb een extra wens voor de inrichting van AFAS. Wil jij hierover eens meedenken?
"Ben je op zoek naar een organisatie waar een open cultuur heerst en er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je bij Odin Groep goed! Ik heb ook gehoord dat er leuke feestjes worden georganiseerd, maar daar kan ik nog niet over meepraten."
Een tip van Hanneke over werken bij Odin Groep

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico