23-03-2020

Je sollicitatie bij Odin Groep tijdens de coronacrisis

In het kort

Op dit moment werken collega’s van Odin Groep en onze IT-bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision zoveel mogelijk thuis. Ook onze recruiters werken vanuit huis. Maar wat betekent dit voor jouw sollicitatie?

Het sollicitatiegesprek via videobellen

Heb je in de periode tot 6 april een sollicitatiegesprek? De recruiter die jouw sollicitatie behandelt, zal contact met je opnemen om af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Ons uitgangspunt is dat gesprekken via een videogesprek plaatsvinden. Het videogesprek gaat bij voorkeur via Microsoft Teams maar is ook mogelijk via Google Hangout of Skype. Heb je dat nog niet eerder gedaan of maak je je zorgen over de techniek? Geef dat gerust aan, we hebben daar alle begrip voor. Wij helpen je om ervoor te zorgen dat jouw sollicitatiegesprek zo soepel mogelijk verloopt.

Vervolggesprek

Heb je al een fijn eerste gesprek achter de rug en willen we allebei verder? Dan willen we het vervolggesprek graag ook via een videogesprek met je doen. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure gewoon doorgaan. Mochten we je toch liever persoonlijk ontmoeten, dan kijken we op maat hoe we dat veilig en verantwoord kunnen realiseren.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Van harte! Je sollicitatieprocedure is bijna afgerond. Als laatste stap bespreken we graag de arbeidsvoorwaarden met je. Hiervoor nemen we telefonisch contact met je op om alles door te nemen. Mocht een extra gesprek nodig zijn, dan organiseren we dat via Teams of Google Hangout.

Heb je nog vragen?

Wil je nog meer weten? Heb je een vraag over een vacature, over jouw procedure of ben je gewoon nieuwsgierig wat jouw mogelijkheden zijn bij Odin Groep? Dan kun je uiteraard contact opnemen met een van onze recruiters. Je kunt dat doen via WhatsApp, mail, sms of door ze even te bellen. De contactgegevens van onze recruiters staan bij de vacatures.

Recruitmentevenementen & bedrijvenmarkten

Op basis van alle ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus hebben we besloten om de (recruitment)evenementen te annuleren. Die organiseren we graag op een ander moment. Nu ook de verschillende bedrijvenmarkten op hogescholen zijn afgelast, zullen we op onze site alle stage- en afstudeeropdrachten online zetten in maart en april. Dus zoek je een stage vanaf september? Houd onze site in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief zodat je niks mist. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk altijd.

We willen iedereen sterkte wensen met deze vervelende situatie en hopen je snel (weer) te zien op een van onze locaties.

Blijf thuis en blijf gezond!

Het Odin Groep Recruitment Team

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Krijg als eerste ICT nieuws, vacatures en updates in jouw mailbox.

Odin Groep

Expolaan 50
7556 BE Hengelo

Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen

KvK: 08218257
BTW-nr: NL821947126B01

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico